Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці розсекретили інтер’єр нового Mercedes-benz G-Class

На минулому тижні компанія Mercedes-benz провела закриту презентацію нового покоління легендарного позашляховика на ім’я Gelandewagen. Відвідувачам запропонували детально роздивитися інтер’єр новачка та отримати повну інформацію про технічні характеристики G-Class. Водночас, зовнішній вигляд машини залишається невідомим, адже розкрити повну картину німці планують на найближчому автосалоні, який відбудеться в січні 2018 року у Детройті.

Модель під назвою G-Wagen з’явилася у компанії Mercedes-benz ще у далекому 1979 році, з тих пір цей рамний позашляховик користується неабияким попитом серед спортсменів, зірок шоу бізнесу, мільйонерів та кримінальних авторитетів зі всього світу. Але на початку своєї історії він був призначений нести військову службу і не більше. Зарекомендувавши себе надійним та безкомпромісним позашляховиком, він змусив поважати себе у будь якій ситуації. Незважаючи на свій вік, G-Class залишався консервативним та брутальним у кожній своїй деталі. Панові рестайлінги лише продовжували життя нашому герою, але не робили його новим. І ось нарешті ми дочекалися! Зустрічайте, абсолютно нове покоління Mercedes-benz G-Class.

Перше що ми побачили, так це новий дизайн передньої консолі, який має оригінальні деталі, які можна зустріти лишена G-Class. Сенсорне управління інформаційно-розважальною системою запозичене з старших родичів по концерну. Посередині торпедо розміщено блок кліматичної установки та гарячі клавіші керування мультимедією. Зверху під масивним козирком встановлено 12,3-дюймовий екран на який виводиться карти навігаційної системи. Передня панель обшита натуральною шкірою, а в місцях де це необхідно використано алюмінієві вставки.

На презентації було надано для ознайомлення велику кількість різних деталей та механізмів, це стосується дверних ручок, декоративних елементів салону, колісних дисків. Також, німці розсекретили деякі детаі технічні особливості та зовнішність майбутнього позашляховика. Специфікації та двигуни залишились без уваги, але в мережі Інтернет вже досить багато інформації на цю тему. До офіційної прем’єри нового покоління Mercedes-benz G-Class залишилось близько трьох тижнів, тож слід запастися терпінням та дочекатися автомобільної виставки у Детройті… 

 

18.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці розсекретили інтер’єр нового Mercedes-benz G-Class

Політика конфіденційності